Internationaal Commissioning Engineer

Over de functie

Als inbedrijfsteller vervul je een gevarieerde functie waarbij je afwisselend werkzaam bent in IJsselstein en op locatie in het buitenland. Je bent verantwoordelijk voor het inbedrijfstellen van onze installaties.

Tijdens de inbedrijfnames ben je als ambassadeur van ons bedrijf degene die de verschillende disciplines bijeenbrengt, vanaf de eerste start-up tot aan de oplevering van de installatie. Tijdens de werkzaamheden in IJsselstein ben je verantwoordelijk voor de beantwoording van de vragen van de klant en ondersteun je de Serviceafdeling en onderhoud je de documentatie. Daarnaast geef je instructies en cursussen, zowel op locatie als bij Terberg.

Voor de functie van Internationaal Inbedrijfsteller zoeken wij iemand die

  • Een elektrotechnische opleiding heeft afgerond op MBO-niveau
  • Houdt van een uitdaging en iets van de wereld wil zien
  • (Technisch) Engels in woord en geschrift goed beheerst
  • Probleemoplossend en praktisch is ingesteld
  • Goed in teamverband alsook zelfstandig kan werken

Wat kan je van ons verwachten

Omdat je nooit bent uitgeleerd willen we investeren in je persoonlijke ontwikkeling. Wij stimuleren dit door het bieden van diverse opleidingsmogelijkheden, hierdoor creëren we de mogelijkheid om je door te laten groeien binnen ons bedrijf. Wij bieden je een prettige werkomgeving en goede salariëring volgens Klein Metaal CAO inclusief een winstdelingsregeling.

Interesse? Stuur dan je motivatie en CV naar Karin Lancee via vacatures@terberg-cs.nl onder vermelding van “Sollicitatie, Commissioning Engineer”

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.